Új jelszó kérése
Hírlevél
Fórum
Nincsenek témák!
Fizetési megoldás
BLOG
2016.04.02 22:29

A kutyák életében kiemelkedő szerepe van és nélkülözhetetlen a JÁTÉK!

A JÁTÉK és a harci játékok, szórakozás, már az alomban elkezdődik. A kutyakölykök mind a testvéreik, mind a saját képességeiket, ügyességeiket próbálgatják, elkezdődik a játékos küzdelem!

 

 

 

 

A kutyáknál az idő előre haladtával sem szűnik meg a játékos kedv. A felnőtt állatok is rendszeresen játszanak, ami nem csak a szórakozás kedvéért történik. A játék közben a rangsorban betöltött pozíciójukat is megerősítik, ezen kívül a közös játéknak összetartó ereje is van.

Amikor kedvencünket magunkhoz vesszük, fontos feladatunk, hogy kielégítsük szükségleteit, beszerezzük számára a legfontosabb kellékeket. Egy jó játékhoz nélkülözhetetlen egy megfelelő kutyajáték pl. gumi kutyacsont, baseball gumilabda.

A kutyánk erejéhez igazodjunk. A játék a küzdelemről is szól, ne hagyjuk, hogy egyedül játsszon. Csatlakozzunk hozzá! Kezdjünk el mi is a játékért harcolni, de engedjük, hogy győzelmet arasson, és egy darabig járkáljon és büszkén hurcolássza a trófeáját!

A játékot mindig a csúcson hagyjuk abba, és vegyük el tőle a játékot. Így a vezetői pozíciónkat is fenntartjuk, valamint kutyánk játszás utáni vágyát is!

A játék a kedvencünkkel a kettőnk közötti kapcsolatot erősíti, segíti testi- és lelki fejlődését és nem utolsó sorban levezeti a felesleges energiát.

 

 

 

 

 

Webáruház készítés